avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am citit recent ca, conform legii 81/2018 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am citit recent ca, conform legii 81/2018 Angajații ...

Bună ziua. Am citit recent ca, conform legii 81/2018 Angajații care au copii cu vârsta de până la 11 ani pot beneficia de telemuncă patru zile pe lună, la cerere. Am un bebe de 2 luni, sotia este în concediu de creștere copil. Mai pot lua și eu cele 4 zile!?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 3 August 2023
Da, puteti beneficia de asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 3 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. pot beneficia de aceste 4 zile lunare eu ca sot daca ... Seba44 Seba44 Buna seara. Pot beneficia de aceste 4 zile lunare eu ca sot daca sotia este in concediu de crestere a copilului in acel moment? (acum) (vezi toată discuția)
Telemunca art 118 indice 1 codul muncii vas22 vas22 Buna ziua, Poate beneficia salariatul de prevederile art 118 indice 1 Codul muncii pentru situatia in care celalalt sot se afla in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
4 zile telemunca buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 4 ZILE TELEMUNCA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari referitoare la Legea 241/2023 1. Parintii care au copil de 11 ani impliniti au ... (vezi toată discuția)