avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna zua. Locuiesc pe o strada in care frontul stradal ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna zua. Locuiesc pe o strada in care frontul stradal este la ...

Buna zua. Locuiesc pe o strada in care frontul stradal este la o sosea cu patru benzi delimitata cu borduri de spatiul verde si de trotuar. Va rog respectuos sa imi spuneti cum este cosiderat spatiul dintre cele patru benzi si limita proprietatii, ca apartinand carosabilului sau trotuar. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Accident rutier - nu este culpa comuna? waspwasp14 waspwasp14 Intr-una din diminetile in care mergeam catre serviciu la volanul masinii, fiind polei pe carosabil, intr-o intersectie am derapat, facand un S pe sosea. In ... (vezi toată discuția)
Parcare la mai putin de 10 metri de fereastra bloc - ordinul 536/1997 roland81 roland81 Buna seara, Locuiesc in Bucuresti, la parterul unui bloc cu 4 etaje din sectorul 6. Am urmatoarea problema: in fata balconului meu si a celor 2 ferestre de ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala pentru notificare axeman_gabriel axeman_gabriel Buna ziua, am primit o amenda in baza legii 61/1991 ca am apelat abuziv la serviciile pol locale. Am sunat pentru o masina parcata pe o zona delimitata cu ... (vezi toată discuția)