avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, îmi poate spune vreun don avocat sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, îmi poate spune vreun don avocat sau avocata spacilizati ...

Bună ziua, îmi poate spune vreun don avocat sau avocata spacilizati in fapte penale cu violenta mai exact tentatiade omor, dacă se discuta în Parlamentul României despre un posibil decret de grațiere sau micșorare a pedepselor ? În penitenciar asa se zvonește Aștept un răspuns indiferent ca afirmativ sau negativ. Va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Decret de gratiere?? lung.raluca lung.raluca Stie cineva daca se fac gratieri colective? S-a semnat decret din partea presedintelui? Se pare ca s-a anuntat la stiri despre ceva gratieri dar din pacate ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal Iloredana Iloredana Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu noul cod penal. Din cate am inteles nu se stie o data exacta cand va fi adoptat, momentan fiind doar in ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)