avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna! Am primit o invitatie de la Politia Locala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna! Am primit o invitatie de la Politia Locala Brasov pentru ...

Buna!
Am primit o invitatie de la Politia Locala Brasov pentru parcare neregulamentara.
Ce se intampla daca nu dau curs invitatiei lor?
Primesc amenda pentru neprezentare/nelegitimare?Sau si pentru parcarea neregulamentara?
Mentionez ca masina e de firma, poate trimite la firma unde lucrez solicitare pentru transmiterea datelor?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:06, 4 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate. Problema este că există o prevedere legală prin care persoana juridică care refuză să transmită datele celui care a condus mașina, va fi sancționată cu 9 puncte de amendă.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e chiar asa, neprezentarea se sanctioneaza cu minim 9 puncte amenda si maxim 20, amenda fiind hotarita de politist, in schimb nu se mai poate plati la jumatate din minim.
Invitatia se va face proprietarului masinii.
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota constatare parcare neregulamentara casutza casutza Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie. Am gasit pe parbrizul masinii o nota de constatare pentru parcare nereguamentara. Pe nota scrie ... (vezi toată discuția)
Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta ... Ein Mann Ein Mann Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta si dupa plata amenzii? In comunicare se mentioneaza ca fapta se sanctioneaza cu 435 lei si 2 ... (vezi toată discuția)
Invitatie auto - e valida? Bogdan1995 Bogdan1995 Am primit o invitatie auto pentru ca am parcat aparent ilegal (cu toate ca nu era niciun indicator care restrictiona stationarea in zona respectiva). Pe ... (vezi toată discuția)