avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Am fost diagonisticat cu leucemie mieloida ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Am fost diagonisticat cu leucemie mieloida cronica ...

Buna ziua
Am fost diagonisticat cu leucemie mieloida cronica acum circa 18 luni.
Sunt sub tratament cu medicamente.
As dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de handicap de la Primarie sau de la serviciu.
Cum trebuie procedat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:19, 5 August 2023
Mergeți la DGASPC pentru detalii ca să fiți îndrumat ce aveți de făcut.

Trebuie să fiți analizat de Comisia de expertiză din cadrul DGASPC, și în funcție de stadiul bolii puteți fi încadrat într-un grad de handicap.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare a indemnizatiei de handicap si a ajutorului social TPC TPC Buna ziua, As dori sa stiu daca persoanele bolnave de leucemie acuta mieloida fara maturatie beneficiaza de ajutor social si pensie de handicap.In caz ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare grad de handicap LEONY2003 LEONY2003 Draga comunitate...sunt intr-o situatie mai mult decat delicata si singurul loc in care sper ca bonitatea si experienta voastra ma v a ajuta sa descurc itele ... (vezi toată discuția)
Leucemia mieloida cronica Hodora Hodora Va rog sa -mi spuneti in ce grad de handicap se incadreaza un bolnav cu leucemie mieloida cronica? Va multumesc!! (vezi toată discuția)