avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... schimbare incadrare grad de handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

schimbare incadrare grad de handicap

Draga comunitate...sunt intr-o situatie mai mult decat delicata si singurul loc in care sper ca bonitatea si experienta voastra ma v a ajuta sa descurc itele nedorite ale problemei mele...pe scurt, sunt bolnav de leucemie mieloida cronica de 6 ani...luna trecuta comisia care stabileste incadrarea in grad de handicap mi a schimbat incadrarea in grad de handicap pe motiv ca starea mea actuala este mai buna si ca nu reiese ca as fi sub tratament desi am depus documente care atesta ca iau zilnic doza duble de tratament, am inceput sa am efecte adverse datorate acestui medicament, lucru recunoscut si de comisia de invaliditate, si care au fost total ignorate. Am contestat respectiva decizie de incadrare in grad de handicap cerand la Tribunal anularea acestui certificat. Ieri insa, am primit o comunicare prin care mi se solicita citez: "obligatia de a indica urmatoarele: aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza cererea
Depuneti documentele solicitate isi inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate unul pentru fiecare parte"
Apoi o NOTA
" Veti arata motivele de fapt si de drept pe care va intemeiati cererea. In temeiul art.10 alin,1 si 3 ROI veti preciza daca pe rolul instantei exista sau au existat cel putin 2 cereri formulate de aceeasi parte avand acelasi obiect principal si aceeasi cauza, daca primul complet investit a lua act de renuntarea la judecarea cererii,etc.,nesemnata ori pentru naindeplinirea celorlalte conditii prevazute de art 94-19 cpc."
Nu imi permit un avocat, drept consecinta sunt total blocat...spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac....multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: LEONY2003 , utilizator 19:25, 22 Septembrie 2019
Mergeți la cabinetul unui avocat, și plătiți doar o consultanță juridică. Nu e foarte scump un avocat pentru o simplă consultanță, și eventual o redactare a completării cererii de judecată, la cererea instanței.
Multumesc din suflet pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am fost diagonisticat cu leucemie mieloida cronica ... Marius1967 Marius1967 Buna ziua Am fost diagonisticat cu leucemie mieloida cronica acum circa 18 luni. Sunt sub tratament cu medicamente. As dori sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Denireb Denireb Certificat de incadrare in grad de handicap. Sunt pensionara de invaliditate gr.2,am 57ani,fiind diagnosticata cu afectiuni cardiace,psihice si respiratorii( ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de incadrare in grad de handicap MitreaINastase MitreaINastase sotul meu este pensionat pe caz de boala de la varsta de 36 ani deoarece a facut accident vascular cerebral ramanand cu pareza pe partea stanga si partial ... (vezi toată discuția)