avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Pe data de 07.09.2023 am nascut o fetiță ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Pe data de 07.09.2023 am nascut o fetiță prematur...După ...

Bună ziua!
Pe data de 07.09.2023 am nascut o fetiță prematur...După 2 săptămâni a degedat,cauza decesului fiint ischemie intestinala(hemotagie la stomac),
Dar fata in astea 2 săptămâni mergea sprea bine,mi se spunea ca totul este in regulă,analize etc,fetița era hrănită cu gavaj(furtunas pe gat pe care il bagau si scoteau la fiecare 3 ore),in data de 20 spre 21.09.2022 ducându-ma la ea din 3 in 3 ore am observat o schimbare la ea,si sunau si aparatele ,dar asistentele imi spuneau ca mai da rateuri aparatele dupa alte 3 ore(3 dimineața)ma duc iar,fetita este schimbata la piele(spre alb)anunt asistentele la care imi spun ca nu are nimic trebuie pusă la lampă...
La ora 6 dimineața cand ma duc iar erau toate asistentele si doctoritele panicate pe situație(doctorita ei mia spus ca nui vine sa creadă ce fel a lasato pe 20 si ce fel o gaseste pe 21
In acea zi am vazut o frica in medici,se comportau cu mine ca si cum sa nu le fac rău (eu fiind in stare de soc nu am stiu ce e bine si nu)
Ca sa nu mai spun ca fetita pierdea sange si imi spuneau ca nu are sange sai bage(spunandule ca tatal are aceeasi grupa,nu au vrut sa recolteze)Pe data de 21.08.2023 la ora 10 au anuntat decesul,fara să-mi dea o explicație, si fara sami dea o hartie la mana cu analizele care iau fost facut am doar hartia de la morga unde i sa facut autopsie ,,Ischimie intestinală,
Intrebarea mea acuma este mai pot face ceva in legătură cu toata treaba asta,numi gasesc liniștea, pentru ca am foarte multe întrebări fara raspunsuri,as putea face ceva legal?avand in vedere ca a trecut aproape un an?Nu am avut taria pana acum,pentru ca sotul a fost in depresie si nu am vrut sa mai rascolesc pentru el
Eu consider ca la una din mese 20 spre 21 nu au avut grija cum iau bagat furtunasul sa o hraneascasi iau atins stomacul ceea ce a dus la hemoragie si deces
Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2023
Andreea199689, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea199689 , utilizator 21:35, 8 August 2023

Andreea199689 a scris:

Bună ziua!
Pe data de 07.09.2022 am nascut o fetiță prematur...După 2 săptămâni a degedat,cauza decesului fiint ischemie intestinala(hemotagie la stomac),
Dar fata in astea 2 săptămâni mergea sprea bine,mi se spunea ca totul este in regulă,analize etc,fetița era hrănită cu gavaj(furtunas pe gat pe care il bagau si scoteau la fiecare 3 ore),in data de 20 spre 21.09.2022 ducându-ma la ea din 3 in 3 ore am observat o schimbare la ea,si sunau si aparatele ,dar asistentele imi spuneau ca mai da rateuri aparatele dupa alte 3 ore(3 dimineața)ma duc iar,fetita este schimbata la piele(spre alb)anunt asistentele la care imi spun ca nu are nimic trebuie pusă la lampă...
La ora 6 dimineața cand ma duc iar erau toate asistentele si doctoritele panicate pe situație(doctorita ei mia spus ca nui vine sa creadă ce fel a lasato pe 20 si ce fel o gaseste pe 21
In acea zi am vazut o frica in medici,se comportau cu mine ca si cum sa nu le fac rău (eu fiind in stare de soc nu am stiu ce e bine si nu)
Ca sa nu mai spun ca fetita pierdea sange si imi spuneau ca nu are sange sai bage(spunandule ca tatal are aceeasi grupa,nu au vrut sa recolteze)Pe data de 21.09.2022 la ora 10 au anuntat decesul,fara să-mi dea o explicație, si fara sami dea o hartie la mana cu analizele care iau fost facut am doar hartia de la morga unde i sa facut autopsie ,,Ischimie intestinală,
Intrebarea mea acuma este mai pot face ceva in legătură cu toata treaba asta,numi gasesc liniștea, pentru ca am foarte multe întrebări fara raspunsuri,as putea face ceva legal?avand in vedere ca a trecut aproape un an?Nu am avut taria pana acum,pentru ca sotul a fost in depresie si nu am vrut sa mai rascolesc pentru el

Ultima modificare: Duminică, 6 August 2023
Andreea199689, utilizator

Andreea199689 a scris:

Bună ziua!
Pe data de 07.09.2022 am nascut o fetiță prematur...După 2 săptămâni a degedat,cauza decesului fiint ischemie intestinala(hemotagie la stomac),
Ca sa nu mai spun ca fetita pierdea sange si imi spuneau ca nu are sange sai bage(spunandule ca tatal are aceeasi grupa,nu au vrut sa recolteze)Pe data de 21.08.2023 la ora 10 au anuntat decesul,fara să-mi dea o explicație, si fara sami dea o hartie la mana cu analizele care iau fost facut am doar hartia de la morga unde i sa facut autopsie ,,Ischimie intestinală,
Eu consider ca la una din mese 20 spre 21 nu au avut grija cum iau bagat furtunasul sa o hraneascasi iau atins stomacul ceea ce a dus la hemoragie si deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de malpraxis? vvvv vvvv In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca am postat gresit, nu a fost cu rea intentie! Duminica 27 mai 2012, mama mea a fost internata intr-un spital din ... (vezi toată discuția)
Spitalul elias - fundeni mihalea223 mihalea223 Pe 6 noiembrie mama mea a fost dusa cu salvarea la Elias fiindca spitalul Fundeni nu are primiri urgenta.Ea este diagnosticata din 2001 cu maladia Crohn si ... (vezi toată discuția)
Malpraxis veterinar am făcut o plângere de malpraxis, dacă nu primesc ... Gruse Gruse Buna ziua, am făcut o plângere de malpraxis, dacă nu primesc răspuns ce pași am de făcut!?! PLÂNGERE DE MALPRAXIS Subsemnata Calotă Claudia ... (vezi toată discuția)