avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se regăsesc ...

Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se regăsesc foarte multe greșeli(13): numele scris greșit(lipsește o literă) CNP(a greșit o cifra) judetul ( lipsesc litere) orașul( a greșit o literă) strada unde se a petrecut totul( a greșit o literă ) serie buletin (o cifra este ușor confundabilă) nu se înțelege mare lucru doar alcoolemia (0,08) Nr la mașină la fel ușor interpretabil( cititorul își alege care este ultima litera "E sauB" la mențiuni m a pus pe mine sa scriu după dictare , nu s a prezentat( se poate vedea pe bodycam) , menționez că pe tot procesul verbal orașul este scris greșit (in loc de "e" este "o") la fel și judetul (decât prima litera seamănă)
Întrebarea mea este daca am șanse să câștig și pot cere nulitatea absolută?
Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: RaduIulianFlorin , utilizator 17:37, 6 August 2023
Am dat probe de sânge, într-adevăr am băut o doza de bere dar asta s a intamplat cu 4 ore înainte de a mă oprii poliția
Nu prea aveți șanse de câștig, dacă ati băut, ce descrieți dvs. se numesc erori materiale, în termeni juridici.

Veți fi sancționat contraventional cu 90 de zile suspendare permis, 9 puncte amendă minim și obligația de a da testul 13/15, ca să nu vi se majoreze suspendarea cu încă 30 de zile.

Eu am speranțe că o să mi iasă zero la analizele de sânge pt că am băut doar o bere pe la ora 8 am cumparat-o și pe la ora 1 mi s a recoltat sânge fiind un interval relativ mare matematic nu ar mai trebuii să mi iasă (doar speculez) și vreau să mi "încerc norocul" ca și alternativa mai sigura mă gândeam că pot cere anularea PV din acest punct de vedere

latka a scris:

Nu prea aveți șanse de câștig, dacă ati băut, ce descrieți dvs. se numesc erori materiale, în termeni juridici.

Veți fi sancționat contraventional cu 90 de zile suspendare permis, 9 puncte amendă minim și obligația de a da testul 13/15, ca să nu vi se majoreze suspendarea cu încă 30 de zile.

Plus CNP ul gresit
Eroare materială, după cum v-am zis.

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului yomaryo yomaryo in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Ciupuliga79 Ciupuliga79 buna am fost depistat cu o alcoolemie de peste 1.1 in sange si acum mi s-a intocmit dosar penal dar inca nu am ajuns in instanta si au trecut deja cele trei ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal - etilotest ady88 ady88 buna tuturor! in luna aprilie, am fost oprit de un echipaj de politie (fara motiv). mi-au cerut documentele, nu le-am avut la mine, mi-au dat 6 pct amenda. ... (vezi toată discuția)