avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate pune locuinta parintilor mei (tata a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate pune locuinta parintilor mei (tata a decedat si ...

Cum se poate pune locuinta parintilor mei (tata a decedat si am facut succesiune,deci acuma suntem proprietari mama si cu mine ) pe numele unui copil de al meu (avind 3 copii ). Nimeni nu mai locuieste in locuinta si ceilati copii acum sunt de acord,dar in timp nu se stie daca se razgindesc. Mama mea momentan e la el.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:01, 6 August 2023
Dvs și mama ii puteți dona copilului imobilul respectiv, dacă aveți documentație cadastrala și intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune And0101 And0101 Buna ziua, Parintii mei au divortat in 2008 insa fara a face partajul. Anul acesta tatal meu a decedat. Mentionez ca locuiesc in casa lor impreuna cu sotia ... (vezi toată discuția)
Am o succesiune de casa siterenuri cum pot intabula pe minne ... dinu154 dinu154 AM O SUCCESIUNE DE CASA SITERENURI CUM POT INTABULA PE MINNE SI SOTUL MEU. CE DEMERSURI TREBUIE FACUTE. (vezi toată discuția)
Bună ziua.as dori și eu un răspuns. sintem 2 surori ,mama ... Danamicro3 Danamicro3 Bună ziua.As dori și eu un răspuns. Sintem 2 surori ,mama a decedat în urma cu un an și jumătate .Părinții au 2 proprietăți un apartament de 2 camere ... (vezi toată discuția)