avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, ce se poate face în cazul în care nu ne ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, ce se poate face în cazul în care nu ne putem înțelege ...

Bună ziua, ce se poate face în cazul în care nu ne putem înțelege cu vecina pe cale amiabilă în legătură cu bradul care este pe proprietatea ei dar foarte aproape de gardul nostru.....și care pe lângă faptul că face foarte multă mizerie începe să ne strice gardul de beton și dalele din curte. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:41, 7 August 2023
Buna ziua,
O notificati prin avocat/executor să rezolve problema; dacă nu o rezolvă, va trebui să vă adresați instanței de judecată pentru obținerea unui titlu de obligare a acesteia. În acest caz vă recomand să contactati un avocat din localitatea dvs. pentru a vă redacta actiunea de chemare în judecată si de a vă reprezenta la proces în vederea administrării probelor pentru obținerea hotărârii judecătorești.
Dar cu plângere la poliție în primă fază nu se poate rezolva?
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

granituire- masuratori cadastrale sudurluk55 sudurluk55 GRANITUIRE/masuratori cadastrale,lipsa teren = In iunie 2014 schimbare /innoire GARDUL, pe hotarul din - nord/15,66 cm,prin masuratori am constatat ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare proprietăți vasile vaideanu vasile vaideanu Bună ziua,între mine și vecinul meu este un gard din beton(temelia) si tabla pe care vecinul meu la construit pe vremea când încă nu eram eu proprietar ... (vezi toată discuția)
Dr de proprietate iulianme iulianme Buna seara! As avea cateva intrebari la care sincer nu gasesc un raspuns...sau mai bine zis...nu stiu exact unde sa caut. Pentru inceput, bunicii mei au ... (vezi toată discuția)