avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am.depus la firma încetarea contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am.depus la firma încetarea contractului de muncă ...

Buna ziua!
Am.depus la firma încetarea contractului de muncă începând cu data de 01.08., cu acordul.partilor au zis ei. Mă rog, au o cerere tip, nu era specificat in ea. Daca este așa, după cât timp îmi încetează contractul de munca ( sa pot încheia alt contract de munca), adică să primesc notificarea, extrasul din Revisal și adeverinta cu perioada lucrata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 7 August 2023
Incetarea c.i.m. trebuia efectuata la 01.08. ..

HG 905/2017
art.7
...
(5) La încetarea activității salariatului, angajatorii au obligația să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, precum și un extras din registru.

(6) La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat și certificat pentru conformitate, sau o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, astfel cum rezultă din registru și din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime avocatnetforumuser avocatnetforumuser Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele neclaritati. Angajatorul mai este obligat sa ofere adeverinta de vechime si extras Revisal daca ai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime, recomandare Strong Strong As dori sa intreb legat de adeverinta de vechime, este o obligatie a angajatorului sa o elibereze la incetarea contractului de munca, sau se elibereaza doar la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! adeverință de vechime trebuie eliberata obligatoriu ... Georgiana_georgi Georgiana_georgi Bună ziua! Adeverință de vechime trebuie eliberata obligatoriu la plecarea de la un loc de munca? Caz concret: o persoana a plecat de la un loc de munca și ... (vezi toată discuția)