Buna ziua!
Am.depus la firma încetarea contractului de muncă începând cu data de 01.08., cu acordul.partilor au zis ei. Mă rog, au o cerere tip, nu era specificat in ea. Daca este așa, după cât timp îmi încetează contractul de munca ( sa pot încheia alt contract de munca), adică să primesc notificarea, extrasul din Revisal și adeverinta cu perioada lucrata?
HG 905/2017
art.7
...
(5) La încetarea activității salariatului, angajatorii au obligația să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, precum și un extras din registru.
(6) La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat și certificat pentru conformitate, sau o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, astfel cum rezultă din registru și din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.
......