avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am un dosar pena unde sunt parte vatamata. Pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am un dosar pena unde sunt parte vatamata. Pot benefiia de avocat ...

Am un dosar pena unde sunt parte vatamata.
Pot benefiia de avocat din oficiu daca din una iuie sunt somera?
La termenul din iulie a lipsit un martor si i s-a emis mandat de aducere.
Incupatul a mai propus 2 martori care nu s-au prezentat in iulie. Daca nu vin nici la termenul din sept mai stau dupa ei sau se propune solutia cazului?
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 20:06, 9 August 2023
Buna ziua,

Puteti beneficiaa de avocat din oficiu daca va prezentati la sediul Curtii de Apel Bucuresti (Palatul de Justitie de pe malul raului Dambovita), la parter, cam. P106, marti si joi intre 12:00 - 14:00. Acolo veti primi mai multe informatii.
Bafta!
Sunt din Rm. Valcea
Aici pot solicita?
Bineinteles.
Puteti contacta Baroul Valcea pentru detalii:

Contact

Adresa: Str. Gabriel Stoianovici, nr.8, bl.T2, sc.C, et.1, ap.4, Ramnicu Valcea, cod postal 240176
Telefon: +4 0250 732.336
Telefon RDS: 0350-809.599
Fax: +4 0250 732.336
E-mail: baroul.valcea.secretariat@gmail.com

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
sentinta asta este hit , doar ca bota n-a murit ! Roland Mindrila Roland Mindrila Condamnarea lui Bota este prima condamnare definitiva administrata pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat unui avocat din noile structuri ... (vezi toată discuția)