avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua! Este adevarat ca se pot aplica amenzi in ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua! Este adevarat ca se pot aplica amenzi in cazul in ...

Buna ziua! Este adevarat ca se pot aplica amenzi in cazul in care o utilizatoare de pe facebook arata poza surorii bolnave de schizofrenie a unei colege altor persoane? Faptul ca da share unei poze intr-un mesaj privat,este considerat ilegal?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 16:41, 4 Septembrie 2023
Da, poate fi considerata aceasta situatie cel putin o incalcare a dreptului la imagine al persoanei, situatie in care exista, cel putin teoretic, posibilitatea platii de daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)
Postarea unei discutii pe facebook Isobel Isobel Salut! As vrea sa va intreb ceva. Sunt niste \"domnisoare\" pe facebook, care au o pagina publica, unde, in primul rand, posteaza poze amuzante de pe net. ... (vezi toată discuția)
Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)