avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dețin un apartament de 3 camere într un bloc vechi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dețin un apartament de 3 camere într un bloc vechi ...

Bună ziua!
Dețin un apartament de 3 camere într un bloc vechi din sectorul 3, m-am mutat de câteva luni. Deasupra mea stau 3 persoane ( o bătrână de -80-90 de ani împreună cu cei 2 copii.) toate bune pana la faptul ca dețin 5 câini și nu știu exact cate pisici ca nu le scot afara, dar minim 3-4. Gălăgia este insuportabila și non stop. Vecina care sta deasupra.lor se plânge și de un miros insuportabil. Ce pot face pentru a ii obliga legal sa reducă numărul animalelor?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:48, 8 August 2023
Discutie amiabila cu dumnealor si, daca nu se gaseste intelegere, plangere la ASPA si Politia animalelor.
Sesizati oficial politia teritoriala departamentul politia animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
Buna! am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au 'adoptat' ... snowflake59 snowflake59 Buna! Am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au \'adoptat\' (am inteles ca ar fi inregistrati pe numele lor) 2 caini, unul de talie medie si unul de talie ... (vezi toată discuția)