avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,am o suprafata de teren situata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,am o suprafata de teren situata in extravilanul localitatii ...

Buna seara,am o suprafata de teren situata in extravilanul localitatii in care locuiesc.Pe aceasta suprafata(sunt prop cu c.v.c) am amplasat un container pe care as dori sa-l racordez la energie electrica. De ce acte as avea nevoie ptr racordare?Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Buna seara! am un teren in suprafata de 400 mp extravivan - parcela ... Teodora Mary Teodora Mary Buna seara! Am un teren in suprafata de 400 mp extravivan - parcela curti constrictii - teren cu destinatie agricola TDA. As dori sa amplasez o casuta de lemn ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare container pghiran pghiran Buna, As dori sa stiu daca este nevoie de vreo autorizatie (de exemplu de amplasare) pentru amplasarea unui container locuibil de 2x6m pe un pat de scanduri ... (vezi toată discuția)
Amplasare container cu destinatia de restaurant dorel92 dorel92 Buna seara, Doresc sa amplasez un container de 7,2m patrati plus terasa, impreuna au suprafata totala de 25m patrati cu destinatia de restaurant in zona ... (vezi toată discuția)