avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Am o singură întrebare: - CUI MĂ ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Am o singură întrebare: - CUI MĂ ADRESEZ? pentru ...

Bună ziua,

Am o singură întrebare:
- CUI MĂ ADRESEZ? pentru următoarele probleme:
1, Anul trecut podul asociației a fost curățat datorită insistențelor mele, de O COLONIE de porumbei vi, morți, ouă clocite... etc. S-a plătit și pentru ASTUPAREA/ACOPERIREA GOLURILOR pentru a opri intrarea porumbeilor în pod. Am fost în pod (stau la et, IV) deoarece din nou se simpte un miros greu de suportat și AU APĂRUT DIN NOU O SUMENÎDENIE DE PORUMBEI VI, MORȚI, OUA, MIZERIE....etc.
Am RUGAT-O FRUMOS, pe admnistratoră să se ocupe de eliberarea/curățirea podului dar mi-a spus "POȚI SĂ CUREȚI ȘI TU, E DEASUPRA CAPULUI TĂU. SAU E SUB DEMNITATEA TA?"
Viitoarea Președintă mi-a spus același lucru, "... mai f[ și tu ceva...O să facem ce putem dar ști că costă bani...".
2, Nu există un REGISTRU UNIC DE PROCESE-VERBALE. Ele se scriu la Laptop și NU se AFIȘEAZĂ la avizier.
3, Doresc achiziționarea unui AVIZIER MARE în care să se pună o listă DETALIATĂ a cheltuielilor, Copii ale facturilor lunare, Obligațiile proprietarilor, Obligațiile chiriașilor...
Menționez că Asociația urmează a înainta la Judecătorie actele pt înregistrarea la adevărata adresă, a Statutului...etc. Ultima înregistrare la judecătorie a fost făcută în 2004 pe o adresă pe care nu am avut-o vreodată.
Deci nu avem încă Președinte, Registru de Intrare-Ieșire a sesezărilor, ...a adică nimic ceea ce convine administratorei și probabil și viitoarei Președinte ele fiind prietene bune.
- CUI MĂ ADRESEZ pentru curățarea podului, achiziționarea unui Avizier, înființarea Registrului Unic de PV? Primăriei la Compartimentul dedicat Asociațiilor de Proprietari?
Mulțimesc!
Cu stimă,
Cel mai recent răspuns: HAV05 , utilizator 07:52, 14 August 2023
1. In AG a membrilor ati pus pe ordinea de zi aceste probleme?
Podul se curata ori de cate ori este nevoie. Se repara, se astupa toate posibilitatile de a intra porumbeii. Noi asa am procedat. S-a lucrat de o echipa de 4 oameni, 3 zile. Costurile au fost repartizate la toti proprietarii, proportional cu cota-parte indiviza de proprietate.
2. Mergeti la Primarie. Este acolo un Birou/serviciu asociatii de proprietari. Pregatiti-va o sesizare, aratati toate aspectele care deranjeaza comunitate. Puteti semna mai multi proprietari, dar in mod obligatoriu cei de la ultimul etaj.
Nr. de inregistrare si pregatiti-va de o vizita a unor inspectori.
De asemeni, puteti sesiza (internet) DSP-ul.
Succes!
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatenie pod bloc CezaraIoana CezaraIoana Buna. De cateva luni, locuim la ultimul etaj al unui bloc, in podul caruia vietuiesc linistiti sute de porumbei. Podul este un adevarat focar de infectie, nu ... (vezi toată discuția)
Are voie asociatia de proprietari sa faca curatenie in podul ... GNClaudiu GNClaudiu Are voie asociatia de proprietari sa faca curatenie in podul blocului cu o societate fara acordul scris al proprietarilor? (vezi toată discuția)
Igienizare/curatenie/dezinfectare/deratizare pod m10d16 m10d16 Buna ziua! Am si eu o problema destul de ciudata. Locuiesc intr-un bloc de apartamente la etajul 4/4. Cand am achizitionat apartamentul blocul avea ... (vezi toată discuția)