Am o singură întrebare:
- CUI MĂ ADRESEZ? pentru următoarele probleme:
1, Anul trecut podul asociației a fost curățat datorită insistențelor mele, de O COLONIE de porumbei vi, morți, ouă clocite... etc. S-a plătit și pentru ASTUPAREA/ACOPERIREA GOLURILOR pentru a opri intrarea porumbeilor în pod. Am fost în pod (stau la et, IV) deoarece din nou se simpte un miros greu de suportat și AU APĂRUT DIN NOU O SUMENÎDENIE DE PORUMBEI VI, MORȚI, OUA, MIZERIE....etc.
Am RUGAT-O FRUMOS, pe admnistratoră să se ocupe de eliberarea/curățirea podului dar mi-a spus "POȚI SĂ CUREȚI ȘI TU, E DEASUPRA CAPULUI TĂU. SAU E SUB DEMNITATEA TA?"
Viitoarea Președintă mi-a spus același lucru, "... mai f[ și tu ceva...O să facem ce putem dar ști că costă bani...".
2, Nu există un REGISTRU UNIC DE PROCESE-VERBALE. Ele se scriu la Laptop și NU se AFIȘEAZĂ la avizier.
3, Doresc achiziționarea unui AVIZIER MARE în care să se pună o listă DETALIATĂ a cheltuielilor, Copii ale facturilor lunare, Obligațiile proprietarilor, Obligațiile chiriașilor...
Menționez că Asociația urmează a înainta la Judecătorie actele pt înregistrarea la adevărata adresă, a Statutului...etc. Ultima înregistrare la judecătorie a fost făcută în 2004 pe o adresă pe care nu am avut-o vreodată.
Deci nu avem încă Președinte, Registru de Intrare-Ieșire a sesezărilor, ...a adică nimic ceea ce convine administratorei și probabil și viitoarei Președinte ele fiind prietene bune.
- CUI MĂ ADRESEZ pentru curățarea podului, achiziționarea unui Avizier, înființarea Registrului Unic de PV? Primăriei la Compartimentul dedicat Asociațiilor de Proprietari?
Mulțimesc!
Cu stimă,
1. In AG a membrilor ati pus pe ordinea de zi aceste probleme?
Podul se curata ori de cate ori este nevoie. Se repara, se astupa toate posibilitatile de a intra porumbeii. Noi asa am procedat. S-a lucrat de o echipa de 4 oameni, 3 zile. Costurile au fost repartizate la toti proprietarii, proportional cu cota-parte indiviza de proprietate.
2. Mergeti la Primarie. Este acolo un Birou/serviciu asociatii de proprietari. Pregatiti-va o sesizare, aratati toate aspectele care deranjeaza comunitate. Puteti semna mai multi proprietari, dar in mod obligatoriu cei de la ultimul etaj.
Nr. de inregistrare si pregatiti-va de o vizita a unor inspectori.
De asemeni, puteti sesiza (internet) DSP-ul.
Succes!