avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, la legea 18 am primit (tatal meu, eu sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, la legea 18 am primit (tatal meu, eu sunt al treilea ...

Buna seara,la legea 18 am primit(tatal meu ,eu sunt al treilea copil) o suprafata de teren pe care o exploatam si astazi fara a fi tulburati ( parca zice legea) in posesie dar care, am constatat -nu figureaza in titlul de proprietate al tatalui.Ce reprezinta "uzucapiunea "si daca pot beneficia de ea ,eu cu fratii? A fost asa:comisia din primarie impartea terenurile ;au facut un abuz,tentativa de insusire de bunuri necuvenite si au dat pamant oamenilor pe un teren care nu era arabil ci era un povarnis pe malul unui lac .Dupa certuri si verificari cadastrale ,ne-au dat teren in extravilanul arabil ;problema este ca am platit impozitul pe teren dar nu am exploatat pe acela din povarnis care este si astazi trecut in titlul de proprietate al tatalui nostru ( aceeasi suprafata de teren)ci pe cel din vatra satului. Va rugam sa ne spuneti daca am putea trece in titlul de proprietate terenul acesta .

Alte discuții în legătură

Registru agricol jorrdy jorrdy Caz concret: În registrul agricol, la pagina alocată bunicului meu sunt detaliate suprafețele de teren pe care le-a avut în proprietate (locație, ... (vezi toată discuția)
Problema proprietate privata - chitanta de mana vs. titlu de proprietate Cornel2686 Cornel2686 Buna Dimineata.As dorii sa adresez o intrebare pentru a cunoaste pasii care trebuie parcursi in rezolvarea acestei dileme.In data de ieri 4.04.2014 in timp ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt proprietarul unui teren de 2 ha dobândit prin ... amaro amaro Bună ziua, Sunt proprietarul unui teren de 2 ha dobândit prin vânzare-cumpărare în 1996 de la bunicii mei. În titlul de proprietate (din 1994) în ... (vezi toată discuția)