avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozit IT - absolventi fara licenta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozit IT - absolventi fara licenta

Buna ziua, a aparut recent un articol pe avocatnet despre scutirea de impozit pe venit din IT pentru persoanele care au absolvit facultatea fara diploma de licenta conform vechiului ordin, valabil pana la luna mai 2023. Este corect?
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:18, 8 August 2023
Buna ziua!
In articolul publicat pe acest forum,nu este specificat ceea ce ati spus dvs.
Gasiti detalii la intrebare aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea scutire impozit it din ian 2023 preconditii: - absolvent ... Katy80 Katy80 Legea scutire impozit IT din Ian 2023 Preconditii: - absolvent facultate cu profil IT cu diploma de licenta valabila - incadrare pe un post valid ptr ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit inginer it redsox redsox Buna ziua, Am ceva probleme in a interpreta legea de scutire de impozit pt inginerii it ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez in it de ceva ani, acum mă ocup de programare. ... nicmauma nicmauma Buna ziua, Lucrez in IT de ceva ani, acum mă ocup de programare. Firma la care lucrez, m-a încadrat ca \"programator ajutor\" pentru ca nu am facultate, si ... (vezi toată discuția)