avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Concediile medicale, cod 14, se pot calcula ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Concediile medicale, cod 14, se pot calcula fara stagiu ...

Buna ziua!
Concediile medicale, cod 14 - (cancerul) se pot calcula fara stagiu complet de cotizare?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
carmen.herlicska, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical la un al doilea angajator vanatorul vanatorul Buna ziua, O angajata care are stagiu complet la un angajator si stagiu de o luna la un alt angajator , prezinta un concediu medical pentru boala ... (vezi toată discuția)
Pensie Eugenia Adriana Eugenia Adriana Bună ziua. Vreau sa va intreb cum se poate sa imi lipsească zile (14) de la stagiul complet de cotizare daca eu nu am avut intreruperi la vechime, am lucrat ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie-ani lucrati, concediu medical, somaj, concediu crestere copil copilarosul copilarosul Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum se face calculul pt iesirea la pensie tinind cont de faptul ca sunt femeie, nascuta la data de 20.09.1967, angajata din ... (vezi toată discuția)