avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Am făcut o cerere in data de 21Iulie 2023 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Am făcut o cerere in data de 21Iulie 2023 către ...

Buna seara! Am făcut o cerere in data de 21Iulie 2023 către NN pilonul 2 depusa la agenția din Baia Mare pentru a-mi retrage fondul acumulat (fiind în pensie) ca și plată unică. Am fost informată la agenție că mi se v-a retine 10% din suma totală avută la acea data. Am fost de acord și am semnat cererea. Dar sunând la sediul central din București am fost anunțată că termenul legal de a intra în posesia acestei sume este de 30 zile de la data de 02August 2023 de când a fost înregistrata cererea la sediul central. Problema este că din activul care l-am avut la data depunerii cererii a început să scadă ceea ce nu mi se pare normal (ceea ce s-a intamplat de nenumărate ori și înainte). Prin urmare : calculul celor 30 de zile nu ar trebui să înceapă din momentul depunerii cererii in agenție și totodată acordarea sumei care era la acea dată?Mulțumesc?

Alte discuții în legătură

Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Geanina Sophia Geanina Sophia Unde pot depune cererea pentru retragerea din sistemul privat de pensii Pilot 2 și totodată să-mi retrag banii ? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Bună ziua am o întrebare am certificat de handicap grad 2 și ... Lucian40 Lucian40 Bună ziua Am o întrebare Am certificat de handicap grad 2 și nu mai lucrez de câtva ani Mai exact problema cu auzul. Am contribuit la pensia privata ... (vezi toată discuția)