avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, Prin ce act administrativ este numită o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, Prin ce act administrativ este numită o persoană ...

Bună ziua,
Prin ce act administrativ este numită o persoană ca supraveghetor al unei lucrări la înălțime?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 9 August 2023
Decizie sau eventual in fisa postului sa aiba aceasta atributie o anumita persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, 1. pentru lucrul la înălțime, supraveghetorul ... dutun dutun Bună ziua, 1. Pentru lucrul la înălțime, supraveghetorul lucrării prin ce document trebuie stabilit? Multumesc! (vezi toată discuția)
Atributii noi andrapanait andrapanait Buna ziua. La functia pe care o am s-a adaugat si atributia de a completa si depune Revisal. Trebuie schimbata fisa postului, implicit act aditional sau este ... (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime Adi1988 Adi1988 Buna ziua! In cadrul firmei am participat la un concurs intern pt un post de \"Sef formatie\", am castigat concursul si am primit aviz medical \"APT dar fara ... (vezi toată discuția)