Buna seara..Bunicii mei au decedat ...Cine are dreptul la mostenire, copiii acestora, dar si nepotii lor?Pentru a face succesiunea, neavand act de proprietate, exista un alt act care mentioneaza in el mistenitorii?Cum aflu cati si care sunt acestia?Va multunesc anticipat.....o seara buna
Bună, bunica mea a decedat în anul 2020, a lăsat ca moștenire un apartament și 5 moștenitori inclusiv mama mea fiind o persoana dispărută de peste 10 ani. Acum cei 4 moștenitori au lăsat la unul dintre iei apartamentul și acesta a despăgubit pe ceilalți.. Dat faptul ca mama mea e dispărută, iei au făcut succesiunea dar noua (nepoții) nu am primit nimic. Întrebarea mea ar fi următoarea! Succesiunea ce au făcut-o e legal? Noi (nepoții) nu avem drept la partea mamei noastre? Sau trebuie sa aspetam sa apară? Cred ca au declarat ca nu au contact cu mama noastră și ca aceasta nu vrea sa știe nimic de iei
Testament
cukrasz_kata
Buna seara, bunica mea mi a lasat casa prin testament. E nevoie de succesiune pt transcrierea imobilului pe numele meu? Sau cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Succesiune
lilianaG
daca nu s a cerut succesiunea de nici unul dintre copii,,pot sa o fac eu(unul dintre nepoti) cerandu mi parte din mostenirea bunicilor??
deci bunicii au murit ... (vezi toată discuția)