avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... inscriere fara activare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

inscriere fara activare

M-am inscris pe site dar nu am primit emailul de activare. Poate cineva sa retrimita acest email de activare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:05, 29 Ianuarie 2010
Cautati si in spam din emailul Dv.
Sigur nu este in spam. Daca se poate doresc o retrimitere pentru a finaliza inscrierea.
Buna seara. In coltul din dreapta sus, unde este casuta de logare, veti vedea scris "Click aici pentru activarea contului". Daca dati click, veti fi redirectionat catre o pagina de unde va puteti retrimite singur mailul de activare.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont ContSters20225 ContSters20225 Pana in data de 14.10.2009 contul era activ, acum nu mai este !! Nu mai am mail-ul trimis de dvs. in 2006 sau 2007, l-am sters din casuta ! Cum fac sa ... (vezi toată discuția)
Nu pot activa contul ContSters190351 ContSters190351 Desi sunt avertizat ca mi s-a trimis un e mail pentru activarea contului, in casuta postala nu a intrat nici unul, iar cand incerc sa folosesc anumite ... (vezi toată discuția)
Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)