avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu pot activa contul
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu pot activa contul

Desi sunt avertizat ca mi s-a trimis un e mail pentru activarea contului,
in casuta postala nu a intrat nici unul, iar cand incerc sa folosesc anumite facilitati sunt avertizat ca nu am contul activ.

Pot primi din nou e mail ul ?

Cel mai recent răspuns: ContSters190351 , utilizator 18:15, 6 Februarie 2011
Sigur. Daca faceti click pe link-ul care va avertizeaza ca nu aveti contul activat, ar trebui sa ajungeti la o pagina in care vi se afiseaza si un link pe care daca apasati, se retrimite mailul de activare.

Daca aveti cont de utilizator pe Yahoo, ar fi util sa faceti un filtru care sa aduca in inbox orice email primit de la adresele newsletter sau avocatnet @avocatnet.ro.

Numai bine.
Scuza, am acesat pagina <<www.avocatnet.ro/content/inr... >>
Nu gasesc linkul pentru retrimitere mail activare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "cont inactiv"? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de ieri, 6 martie 2009, am introdus ideea de activare a contului, pentru a elimina astfel cateva disfunctionalitati pe care le-am observat in ultima ... (vezi toată discuția)
Inscriere fara activare ddumi ddumi M-am inscris pe site dar nu am primit emailul de activare. Poate cineva sa retrimita acest email de activare? Multumesc. (vezi toată discuția)