avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o Intrebare de ordin civil intr un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o Intrebare de ordin civil intr un procès de succesiune ...

Buna ziua am o Intrebare de ordin civil intr un procès de succesiune in urma decesului a sotului a trebuit sa fac proces de partaj cu fiul lui din prima casnie iar in urma procesului de partaj a ramas ca trebuie sa i dau o sulta compensatorie de la proces si pina acum a trecut ceva timp eu propunindu i inca de la inceput restituirea banilor esalonat discutind prin avocatii sa i dau banii el a acceptat dar timp de 1an nu a mai spus nimic am asteptat urmind sa primesc acasa executatea silita as dori sa stiu daca este légal sa se perceapa dobinda la sulta atit timp cit eu nu am fost informati de intentile de executat silita si plus ça nu am fost de réa credinta avind in vedere ca este un procès succesoral si stiu ca nu se percepe dobinda eu nu am anuntata de de nimeni nici de av parti adverse nici de av de intentile lor atiit timp cit a exista o discuté amiabila in trecut cu partea adversa vreau sa stiu daca este normal sa se perceapa dobinda multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu de ordin civil intr un procès de partaj succesoral ... Pandora12 Pandora12 Buna ziua am si eu de ordin civil intr un procès de partaj succesoral in urma decesului sotului a trebuit sa ma judec cu copilul din prima a sotului decedat ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mihaikkkkk mihaikkkkk daca in urma partajului reclamanta a obtinut jumatate din bunul imobil cifrat la 14000 EURO REPREZENTAND SULTA pe care eu as putea sa io dau reclamantei doar ... (vezi toată discuția)
Solicitare de preluare a unui imobil mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Intr-un proces de partaj, instanta a hotarat ca sotul sa plateasca sulta compensatorie celuilalt. Acesta insa, nu a reusit sa vanda casa ... (vezi toată discuția)