avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua am si eu de ordin civil intr un procès de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am si eu de ordin civil intr un procès de partaj succesoral ...

Buna ziua am si eu de ordin civil intr un procès de partaj succesoral in urma decesului sotului a trebuit sa ma judec cu copilul din prima a sotului decedat in urma procesului am ramas sa i dau o sulta compensatorie ,am luat legatura cu ei dupa proces ca sa i dau banii urma sa ma intalnesc cu ei sa semnez un act dar nu au mai raspuns dupa mai bine de un de zile m am trezit cu somatie de executare silita vreau sa stiu daca este légal daca se perceapa dobinda fara a fi instintata doar m am trezit somata de executor

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o intrebare de ordin civil intr un procès de succesiune ... Pandora12 Pandora12 Buna ziua am o Intrebare de ordin civil intr un procès de succesiune in urma decesului a sotului a trebuit sa fac proces de partaj cu fiul lui din prima ... (vezi toată discuția)
Buna seara am si eu o intrebare de ordin succesoral in urma decesului ... Pandora12 Pandora12 Buna seara am si eu o Intrebare de ordin succesoral in urma decesului sotului am ramas sa i platesc o sulta compensatorie copilului din prima casnicie care s ... (vezi toată discuția)
Sarcini pe imobil cpor cpor In urma partajului, trebuie sa dau sotului o sulta de jumatate din val casei. In timpul procesului de partaj,banca i-a pus somatie pe casa pt un imprumut pe ... (vezi toată discuția)