avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara am si eu o Intrebare de ordin succesoral in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara am si eu o Intrebare de ordin succesoral in urma decesului ...

Buna seara am si eu o Intrebare de ordin succesoral in urma decesului sotului am ramas sa i platesc o sulta compensatorie copilului din prima casnicie care s a ajuns pina la executare silita as dori sa stiu daca platesc fara sa intervina executorul adica doar sa i platesc onorariu nu si celelalte obligati daca nu intervine eu aduc banii de buna voie fara sa se intervina, si alte taxe care sint scrise in somatie cum ar fi taxa avocatului in momentului executari silite etc vreau sa stiu ce taxe trebuie platite daca nu se inervine executarea ii aduc banii de buna voie as vrea sa stiu care sint obligatiile de plata atit timp nu se intervina prin executare multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:54, 15 August 2023
Daca incepe executarea si vi se comunica somatia cuprinzand debitul plus cheltuielile de executare (in toate componentele) va trebui sa achitati tot, nu doar debitul principal.

Singura situatie cand ati putea plati doar debitul este sa executati de buna voie sau ca creditorul sa renunte a le mai pretinde, platind personal cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei serenax serenax Daca tribunalul a hotarat plata unei sulte ,in cat timp trebuie platita aceasta?Termenul pana la care trebuie platita sulta este stabilit de tribunal?Cum se ... (vezi toată discuția)
Referitor la executorii judecatoresti Marin Sorin Marin Sorin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema cu un executor judecatoresc. In luna iulie 2011 instanta in urma unui partaj a decis ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita!!!!!! Oana Gabriela Oana Gabriela Daca pe data de 24.02.2010 am termen pentru incuviintare executare silita la tribunal iar pe data de 23.02.2010 achit sulta,mai trebuie sa platesc onorariu ... (vezi toată discuția)