avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în plasament ...

Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani.
Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu certuri,reproșuri,amenințări și chiar fraze"dispari sa nu te mai vad".
Întrebarea mea este:"pot sa plec din casa lor fără probleme?"
Am o relatie cu un baiat de 18 ani,acesta locuiește impreuna cu parintii lui,și am vrea sa ne mutam impreuna parintii lui fiind gata sa de a orice declarație este nevoie.
Se poate?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:41, 13 August 2023
Nu se poate.
Nu exista nicio cale?
Sa aștepti sa faci 18 ani sa iesi din plasament.
Intre timp, poti anunta la dgaspc ca nu te intelegeti cu asistentul maternal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 August 2023
gi-jane2, moderator
Si daca anunț la dgaspc ce se intampla?sau dacă plec de acasa
Se poate sa se schimbe asistentul, dar oricum nu stai cu iubitul, asta e clar.

Alte discuții în legătură

Am 16 ani si vreau sa ma mut de la parintii mei Anonim41 Anonim41 Buna ziua! Am 16 ani,iar relatia cu parintii mei nu este deloc favorabila.Certuri si reprosuri zilnic,agresiuni verbale,presiuni psihice,au fost si agresiuni ... (vezi toată discuția)
Buna, am aproape 18 si sunt intr-o relatie de 1 an cu un baiat ... ilieadelinaalexandra ilieadelinaalexandra buna, am aproape 18 si sunt intr-o relatie de 1 an cu un baiat de aceeasi varsta . as vrea sa plec de acasa pentru ca nu ma mai inteleg deloc cu parinti mei de ... (vezi toată discuția)
Daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa ... miJAELL333 miJAELL333 daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa si nu voi mai avea nici o legatura cu parintii(motive personale) cum rezolv cu buletinul?si alte ... (vezi toată discuția)