avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa ...

daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa si nu voi mai avea nici o legatura cu parintii(motive personale) cum rezolv cu buletinul?si alte acte
Unde sunteți în plasament, la un centru, la o rudă sau la un asistent maternal ?
asistent maternal
Puteți să plecați după 18 ani.
Dar dacă sunt în plasamentul bunicii materne? Poți pleca de acasa? Situația este foarte tensionata,nu ne înțelegem deloc,sunt certuri mereu și întotdeauna vrea sa fac numai cum îmi zice ea și ce vrea ea.
Am vârsta de 17 ani și 4 luni.

Adrian ALBU a scris:

Unde sunteți în plasament, la un centru, la o rudă sau la un asistent maternal ?

Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
andreea.eu.05, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. sunt în plasament ... Anonimus02082023 Anonimus02082023 Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)
Bună, am nevoue de ajutor. eu pe 11 noiembrie am facut 17 ani. ... and_reea0.5 and_reea0.5 Bună, am nevoue de ajutor. Eu pe 11 noiembrie am facut 17 ani. Stau cu bunica,sunt luata in custodia ei,dar nu ma inteleg cu ea deloc,avem certuri mereu,ba ... (vezi toată discuția)
Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)