avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se poate face o plangere penale din strainatate? ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se poate face o plangere penale din strainatate? Am auzit ...

Cum se poate face o plangere penale din strainatate? Am auzit ca trebuie sa o faci personal, Adica si daca o faci prin posta te cheama politia sa o faci personal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:43, 14 August 2023
Bună ziua!
Da, se poate redacta o plângere prealabilă fiind în străinătate, apoi trebuie semnată și trimisă prin poștă către organul de urmărire penală competent.
Pentru a fi însă cât mai clară plângerea și cu indicarea corectă a organului judiciar competent, recomand să contactați un avocat.
Ar fi ine sa aveți avocat pentru a va redacta plângerea în fapt și în drept.Mai sunt necesare corelari.
Veți fi și audiat.

Trebuie totul bine pus la punct ca sa se ia în seamă.

București 2023
Ultima modificare: Luni, 14 August 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inducerea in eroare a organelor judiciare ela_79 ela_79 Buna ziua. Ieri am aflat ca un vecin mi-a facut plangere penala si s-a deschis dosar penal, dosar aflat in supravegherea parchetului in momentul de fata pt ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile in cazul unei loviri si alte violente. hln hln Cum poate un cetatean albanez,care in timpul facultatii in Romania a fost parte vatamata intr-un caz de loviri si alte violente sa si retraga plangere fara a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala trebuie scris personal? phil26 phil26 Am facut o plangere penala, am scris totul si am trimis probele si totul, si acuma am primit scrisoarea asta. Dece trebuie sa ma mai duc si personal la ... (vezi toată discuția)