avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua! am scapat putina apa pe dovada inlocuitoare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua! am scapat putina apa pe dovada inlocuitoare a permisului, ...

buna ziua! am scapat putina apa pe dovada inlocuitoare a permisului, aceasta nu s a rupt, nu s au sters niciun fel de semnatura sau scris de pe ea insa s a patat putin cu cerneala de la stampila, mai pot circula cu ea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:39, 13 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu conteaza cum arata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu deces eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 2 ani am avut un accident de circulatie,din nefericire a decedat o persoana aflata in masina. La fata locului am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere - proprietate? dumitreldd dumitreldd Retinerea permisului de conducere fara a se elibera dovada, fara a exista un martor la fata locului, fara a se mentiona motivele pentru care s-a intocmit pv-ul ... (vezi toată discuția)