avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa îmi fac un pfa sau o intreprindere ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa îmi fac un pfa sau o intreprindere individuala.

As dori sa îmi fac un pfa sau o intreprindere individuala sau intreprindere familiala pentru scoala de șoferi și închiriere masini. Intrebarea este :pot infinta pfa pentru doua sau trei coduri caen sau trebuie sa infintez srl daca vreau sa activez pe mai multe coduri caen? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am dreptul de a deschide srl daca deja detin pfa? ZbarceaCristian ZbarceaCristian Buna tuturor, am un PFA cu consultanta IT (CAEN 6202) si as vrea sa stiu daca pe langa PFA as putea deschide un SRL pentru vanzarea cartilor online (in ... (vezi toată discuția)
Pfa si administrator srl tanguera tanguera Buna ziua Am un SRL la care sunt administrator si asociat cu 95%. Al doilea asociat detine 5 %. As dori sa desfasor niste activitati ale caror coduri ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? srl? pfa? asociatie familiala? rallyzone rallyzone Buna seara, Azi m-am hotarat sa-mi fac cont si sa intreb. Am o mica dilema, vreau sa-mi fac o \"firma\". Am terminat scoala de fotografie si as vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)