avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor proces talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor proces talharie

La inceputul acestui an mama mea a fost talharita in propria locuinta fara urmari grave. I s-au luat declaratii, a fost consultata de un medic si hotul a fost prins. A primit citatie la proces in calitate de martor. Avand in vedere ca are 88 de ani si de cativa ani nu mai paraseste proximitatea locuintei dar si faptul ca este in interesul nostru ca hotul sa fie pedepsit as vrea un sfat despre cum sa procedez. Poate sa nu se prezinte?
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
1966, utilizator

Alte discuții în legătură

Violenta in familie. va rog ajutati-ma cu un sfat! viot viot Buna ziua, Am o mare problema in familie. Eu locuiesc in Bucuresti, mama mea in Galati. Acolo a primit o locuinta de la stat cu mari eforturi, dar acum deja ... (vezi toată discuția)
Martor talharie myr20ella myr20ella va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. tatal meu e citat ca martor la talharie. el a lucrat ca agent de paza la o banca, pana intr-o zi cand un tip a intrat ... (vezi toată discuția)
Drept penal- martor talharie ContSters153125 ContSters153125 Buna ziua! Am si eu o nelamurire... am primit o citatie , in calitate de martor, prin care mi se care prezentarea la judecatorie intr`un caz de talharie. ... (vezi toată discuția)