avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile propietarului si ale chiriasului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile propietarului si ale chiriasului

In cazul unui apartament închiriat, se pot organiza vizite pentru vizitarea apartamentului înainte de încheierea contractului?
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
Alex12345$, utilizator
Cel mai recent răspuns: DuiliuT , utilizator 10:37, 15 August 2023
Ati prevazut in contract? Daca nu, proprietarul poate solicita, dar chiriasul nu e musai sa accepte. Daca chiriasul preda casa, vedeti atunci in ce stare e. Nu va avantajeaza cu nimic sa vedeti inainte, adica nu e nicio diferenta.
Ultima modificare: Luni, 14 August 2023
gi-jane2, moderator
Da, dar numai cu acordul chiriasului. Si in prezenta sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate proprietarul să mă dea afară după doar două zile de la semnarea contractului de închiriere? Ruxandratudorancea Ruxandratudorancea Buna ziua! Săptămâna trecută am semnat un contract de închiriere pentru un apartament in care stau eu , un băiat și un câine. Doamna Propietara știa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o nelamurire cu privire la un contract de ... Vladutz1999 Vladutz1999 Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la un contract de inchiriere.Sunt nevoit sa ma mut dupa doar o luna de la semnarea lui si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Poate vizita propietarul apartamentul inchiriat, daca nu s-a specificat in contract? MeatLoaf MeatLoaf Daca la semnarea contractului de inchiriere nu s-a stabilit nici o vizita din partea propietarului in imobilul inchiriat, poate acesta veni in vizita sau cu ... (vezi toată discuția)