avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună, acum aproape 2 săptămâni am avut un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună, acum aproape 2 săptămâni am avut un accident de circulație ...

Bună, acum aproape 2 săptămâni am avut un accident de circulație în care au fost răniți doi pietoni care traversau pe rosu in stare de ebrietate , momentan am primit dovada de circulatie pe 15 zile dar am trimis cerere la parchet pentru prelungire..după ce primesc dovada de la parchet ca mai pot circula trebuie sa merg neapărat la aceiași secție de politie ca să îmi stampileze dovada sau pot merge la orice alta secție? Menționez ca accidentul s-a petrecut în Timișoara și eu sunt din bihor și as vrea sa merg la ipj Bihor cu ea

Alte discuții în legătură

Trecere prin loc nepermis soldat cu accident onofrei constantin onofrei constantin am surprins si accidentat un pieton care sa angajat in tranversarea strazii prin loc nepermis pietonu este de 3 zile in coma cica de gradul 4 (nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in noiembrie 2019 am avut un accident cu ranirea unei ... mariuscri mariuscri Buna ziua. In noiembrie 2019 am avut un accident cu ranirea unei persoane.Mi s-a suspendat permisul pana la solutionarea cazului.In aprilie 2020 politia care ... (vezi toată discuția)
Buna, ieri pe data de 2.08.2023 am avut un accident cu 2 pietoni ... Hozan Stefan Hozan Stefan Buna, ieri pe data de 2.08.2023 am avut un accident cu 2 pietoni care erau în stare de ebrietate și au trecut la culoarea roșie a semaforului, victime a ... (vezi toată discuția)