avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. In noiembrie 2019 am avut un accident cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. In noiembrie 2019 am avut un accident cu ranirea unei ...

Buna ziua.
In noiembrie 2019 am avut un accident cu ranirea unei persoane.Mi s-a suspendat permisul pana la solutionarea cazului.In aprilie 2020 politia care se ocupa de caz a facut un referat cu propunere de clasare si trimi la judecatoria din Buftea..De atunci nu mai stiu nimic. Cum sa procedez mai departe? Teoretic au zis ca ordonanta o voi primi prin posta acasa.Pot sa merg la judecatorie sa intreb de dosar,sau sa vad daca se poate urgenta clasarea?Multumesc
Cel mai recent răspuns: mariuscri , utilizator 16:50, 6 Octombrie 2020
La parchet trebuie sa va interesati.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara si scuze ca raspund asa tarziu .Am fost la parchet la Buftea saptamana trecuta.Nu am putut vorbi decat cu domnul care se ocupa cu paza.Acesta mi-a dat un formular pe care sa il completez si sa il trimit prin email.Am completat formularul si trimis la adresa email pj_buftea@mpublic.ro dar nu raspunde nimeni la acest email.Ce ma sfatuiti sa mai incerc?Se pare ca nu mai este program cu publicul cum era inainte de pandemie in ziua de luni.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
mariuscri, utilizator
Buna ziua.Astazi am primit ordonanta de clasare prin posta.Ce fac acum ?Merg din nou la Bucuresti sa ridic permisul sau trebuie sa merg la Ipj Targoviste?Eu locuiesc in Gaesti.

Mai am o intrebare:se suspenda permisul pe 90 de zile?(eu inainte de starea de urgenta am aproximativ 60 de zile in care nu am prelungit dovada,iar din Martie si pana astazi nu am mai prelungit dovada de circulatie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta TZEPU TZEPU buna ziua am primit o ordonanta de la parchetul Gaesti,in care scrie ca am iesit de sub urmarirea penala. am fost cercetat pentru art 85 lin 1. am condus o ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare dosar penal in urma unui accident de circulatie ... Vasile014 Vasile014 ORDONANTA DE CLASARE DOSAR PENAL In urma unui accident de circulatie cu pietoni in care au fost mici vatamari corporale, persoanele nu au depus plangere ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)