avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reeșalonare credit. Am făcut o cerere de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reeșalonare credit. Am făcut o cerere de reeșalonare a creditului ...

reeșalonare credit. Am făcut o cerere de reeșalonare a creditului ipotecar . au spus că termenul de răspuns este de 60. de zile. timp
in care eu nu pot plati și se aduna întârzieri la plata și penalități. ce ar trebui sa fac ?ar tb să plătesc c
macar un minim sau să aștept rezolvarea cererii. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:58, 15 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la raspuns, trebuie sa platiti ratele asa cum sunt. Daca nu puteti, raspunsul nu va fi favorabil si exista riscul sa declare creditul scadent anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale garantat cu ipoteca antze antze Parintii mei sunt garanti ipotecari la un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca incheiat acum 3 ani. Pana in ianuarie 2009 toate ratele au fost ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credite clientbanci clientbanci Buna ziua Am cateva credite de nevoi personale luate in 2006 si 2007 pe venituri din dividende. [EDITAT] De cateva luni am ceva probleme la plata ratelor (le ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)