avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Imi puteți spune și mie va rog ce salar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Imi puteți spune și mie va rog ce salar ar avea ...

Bună ziua! Imi puteți spune și mie va rog ce salar ar avea un sef SVSU la inceput de cariera, cu studii medii incadrat ? În timp poate creste salariul dacă am studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 16 August 2023
cam greu de decis ..dar verificati in anexa VIII
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)
Ce salariu are un sef svsu la inceput de cariera? mariusvasile mariusvasile stie cineva cam ce salar ar avea un sef svsu la inceput de cariera? (vezi toată discuția)
Cum sau unde gasesc salarizarea pentru sef s.v.s.u ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, doresc si eu sa stiu cum, sau unde pot gasi ce salarizare poate avea un Sef SVSU? incadrat intr-o institutie publica, contractual, cu studii ... (vezi toată discuția)