avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am concediu de odihna 21 de zile plus 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am concediu de odihna 21 de zile plus 3 zile de handicap...lucrez ...

Buna ziua! Am concediu de odihna 21 de zile plus 3 zile de handicap...lucrez la o firma de textile....doresc sa stiu cum se calculeaza zilele de concediu daca mai am 3 zile de anul trecut in plus....mi s-a spus de la firma ca pe langa ce am consumat acele 12 zile si vreau sa iau in august 9 zile si in sept.3 zile sa iau fara plata 4 zile...de ce? Cum se calculeaza daca mai am si de anul trecut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 16 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul dv daca datele sunt corecte aveti dreptul la 2 zile de concediu pt fiecare luna lucrata. Pt 2023 aveti dreptul la 14 zile lucratoare daca ati lucrat pana in 31 iulie. concediu de odihna se calculeaza in zile lucratoare de luni pana vineri. Pt concediul ramas pe 2022 aveti la dispozitie 18 luni sa il luati.
CO se acorda proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna platit Berescu Laura Berescu Laura buna ziua!am o intrebare daca sunt angajata de 6 luni la o societate comerciala am dreptul la concediu de odihna platit?la cate zile de concediu am dreptul? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna corina_I corina_I Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de concediul de odihna. In data de 12 mai 2008 m-am angajat la firma la care lucrez in prezent. Initial mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cristina_blueeyes2000 cristina_blueeyes2000 buna. sunt angajata de pe 15 feb 2016. in sept patronul mi-a dat concediu de odihna 4 zile. acum spune ca de fapt eu nu am dreptul la CO pt ca nu am un an de ... (vezi toată discuția)