avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont poprit pentru o suma modica ( 17% din salariu)
Discuție deschisă în Executare silită

Cont poprit pentru o suma modica ( 17% din salariu)

Poate sa îți fie poprit contul pentru o suma modica (cam 17% din salariu) ? Adică, exact in ziua popririi nu aveam suma necesara în cont... Trei zile mai târziu, când mi-am dat seama ca am contul blocat, aveam mai mult decât necesar pentru plata....
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:37, 16 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu conteaza suma pt poprire, nu este o limita minima.
dar au trecut 20 de zile, eu am tot contul blocat, cardul blocat, internet-banckingul se actualizeaza doar o data pe saptamana, desi mi-am dat acceptul pentru plata integrala a sumei, multumesc pt. raspuns, chiar asta voiam sa aflu - daca e legal ca cineva poate sa iti blocheze contul cu o poprire de 2 lei...
Cereți deblocarea contului că nu se mai justifică menținerea blocajului.

Măcar cunoașteți creditorul care va pus poprire`? Să știți cui să-i adresați cererea de ridicare poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare problemă- comision retragere ivascu09 ivascu09 Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)