avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament Viena Buna avem un apart. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament Viena Buna avem un apart. proprietate la Viena (eu si sotia avem domiciliul ...

Buna, avem un apart. proprietate la Viena (eu si sotia avem domiciliul in RO) pe care vrem sa il vindem. Fiica noastra e casatorita in Austria si locuieste la Viena. Putem sa o imputernicim sa vanda ea apart. fara sa ne mai deplasam la Viena? Care ar fi pasii? Multumiri
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:14, 16 August 2023
Mergeți la un birou notarial, cu actul de proprietate tradus, cu buletinele dvs și cu o copie după buletinul fiicei și ii faceți o procura.
După care, traduceți procura și o trimiteți la Viena

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deținut în ro cum împuternicim un avocat din italia Alice39 Alice39 O persoană care este în penitenciar in Ro, cum poate împuternici un avocat din alta țară? E suficient să facă o împuternicire de mână semnată de ... (vezi toată discuția)
Procura vinzare adigrig adigrig Eu si sotia suntem proprietarii unui apartament in Romania. Acum domiciliem in strainatate si vrem sa vindem apartamentul. Ce fel de procura trebuie facuta de ... (vezi toată discuția)
Masina inchiriata retinuta in austria Sov Consulting Sov Consulting Un prieten a patit (si-a facut cu mana lui) urmatoarele: Este angajat la o institutie din Satu Mare, care i-a oferit masina de serviciu al carei proprietar ... (vezi toată discuția)