avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe pfa/pj_Noi modificari _2023_2024
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe pfa/pj_Noi modificari _2023_2024

Buna ziua,

Considerati ca dupa aplicarea noilor modificari ( daca se vor vota) , pentru cei cu un venit brut peste 36 de salarii va fi mai rentabil pfa sau srl ( cu sau fara angajati). Care sunt taxele pentru cele 2 variante?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Micro sau alta forma legala rentabila Dana Dana1 Dana Dana1 Bună! Eu fac handmade, croseta, tricotat si martisoare. As vrea sa îmi fac o forma legala sa pot vinde atât online cât și în piețe și la târguri. O ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa 2020 DaLyR DaLyR Buna, am o intrebare legata de infiintarea unui PFA, de fapt, mai multe intrebari... Pe scurt, sunt programator si dezvolt softuri web ca freelancer pe ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii divele divele Ce noutati sunt in ceea ce priveste infiintarea PFA sau I.I. ? In e conditii se poate infiinta o PFA sau o Intreprindere Individuala pedomeniul serviciilor ... (vezi toată discuția)