avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Paratul poate cere in instanta civila ca reclamantul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Paratul poate cere in instanta civila ca reclamantul sa fie interogat? ...

Paratul poate cere in instanta civila ca reclamantul sa fie interogat?
Da, pârâtul poate cere interogarea reclamantului (art. 351 Cod procedură civilă), doar că la fel ca orice alte probe acesta trebuie solicitat prin întâmpinare, sub sancțiunea decăderii.
Există doar câteva situații de excepție care permit solicitarea de probe după depunerea întâmpinării, cum ar fi acordul celeilalte părți sau faptul că administrarea probei nu duce la amânarea judecății.
(Consultați art. 254 Cod procedură civilă)
Este posibil dacă solicita administrarea probei respective...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie ROXANAPUSCASU ROXANAPUSCASU de cate ori poate fi ceruta comisia rogatorie in aceeasi actiune din instanta?de exemplu fosta sotie cere comisie rogatorie pt aflarea existentei sau ... (vezi toată discuția)
Decaderea din dreptul de a propune probe cezarad cezarad Ce se intampla in situatia unui proces de divort in care o paratul a fost decazut din dreptul de a propune probe si a invoca exceptii relative? Situatia de ... (vezi toată discuția)