avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In situatia in care se emite o dispozitie de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In situatia in care se emite o dispozitie de catre directorul ...

In situatia in care se emite o dispozitie de catre directorul general din cadrul DGASPC privind plasarea in regim de urgenta a doi minori care au fost plasati la un centru de primiri in regim de urgenta iar parintii minorilor i-au luat acasa fara acordul personalului centrului si nu mai doresc sa-i aduca inapoi, in conditiile in care parintii pe durata plasamentului sunt decazuti din drepturi, cine poate sa rezolve problema minorilor politia sau DGASPC. Se multumeste

Alte discuții în legătură

Plasament in regim de urgenta RADUGABY RADUGABY Va rog sa ma indrumati unde ar trebui sa merg pt ai da bunicii tutela copiilor respectiv 3 ani si 4 ani deoarece ambi parinti sunt arestati. daca nu se face un ... (vezi toată discuția)
Incuviiþare sau stabilire dom.minor sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua stimaţi colegi, Vă rog să vă spuneţi o părere autorizată legată de următoarea speţă. Minor din afara căsătoriei vârsta 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Plasament copil gabriela_iancu gabriela_iancu Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma îndrumati intr o situatie destul de delicata cu o fetita de numai 7 luni, operata pe cord si niste parinti ... (vezi toată discuția)