avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plasament copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plasament copil

Buna seara,

Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma îndrumati intr o situatie destul de delicata cu o fetita de numai 7 luni, operata pe cord si niste parinti care nu au nici dupa ce sa bea apa.
Nu vreau sa i judec...mama are 16 ani si tatal 28, iar acum o luna fetita a fost operata pt o malformatie, iar exact acum o saptamana au trimis o cu ambulanta in orasul unde s a nascut. Eu am mers la fetita din momentul operatiei în fiecare zi, iar din fam niciunul dintre parinti sau bunici nu s au facut vazuti. Am fost personal sa discutam cu directorii Dgaspc si centrului de plasament, parintii sunt la aprox 50 km de oras, si abia astazi dupa 8 zile s au dus sa o vada. Noi am cerut plasament de urgenta pt fata, insa parintii au refuzat sa o dea in Bucuresti ca nu o mai pot vedea. Nici nu iau acasa, dar nici nu o dau. Fetita urmeaza sa fie operata pt a doua oara, are nevoie de recuperare prin kinetoterapie si trebuie sa faca control periodic, iar in orasul respectiv nu exista o sectie cu specializare pt malformatia pe care o are, deci trebuie adusa la Buc la Marie Curie. Noi stam la 5 min de acest spital si am putea sa o ajutam din toate pct de vedere. Fata a ramas in continuare in centru, iar pt ea sunt multi pasi pe loc. Credeti ca exista vreo solutie sa o putem ajuta?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubire accident auto EnacheAlex92 EnacheAlex92 Buna ziua ! In data de 24.02.2017 am avut un accident rutier, in afara localitatii. Aflandu-ma pe banda 2 a sensului de mers, m-am trezit cu un individ in ... (vezi toată discuția)
Cerere plasament gabriela_iancu gabriela_iancu Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii deoarece vreau sa iau in plasament un copil ds 7 luni. Avem atestat de adoptator, dar din pacate ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi beneficiara la un centru maternal DrKWSTms DrKWSTms Buna ziua! Viitoarea sotie este beneficiara/locatara unui centru maternal din Targu Mures , a fost data in plasament printr-o hotarare judecatoreasca deoarece ... (vezi toată discuția)