avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, am dezbatut doua succesiuni (dupa tata, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, am dezbatut doua succesiuni (dupa tata, respectiv ...

buna ziua, am dezbatut doua succesiuni (dupa tata, respectiv dupa mama), am doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile ale celor doua succesiuni. La prima scuccesiune am obtinut o parte din casa de locuit si o parte din terenul intravilan aferent locuintei si ceva teren extravilan, la a doua succesiune,am obtinut si cealalta parte a casei si terenul aferent acelei parti, si ceva teren extravilan. Per total, am obtinut casa de locuit in totalitate si si terenul intravilan aferent acesteia cu tot cu anexe,si acele loturi de teren extravilan ce mi-au revenit mie. Intre timp,am cumparat un apartament prin licitatie publica de la primarie,pentru care am act de vanzare-cumparere. Va rog sa ma invatati,cum, si de unde pot primi un singur act (titlu de proprietate)care sa unifice cele doua hotarari judecatoresti definitive si actul de vanzare-cumparare,care sa imi ateste dreptul de proprietar? Mentionez ca e foarte deranjant cand ,undeva ,m-i se cere sa arat ca eu sunt proprietarul si trebuie sa fac o gramada de copii xerox dupa toate acele documente (hotarari si act de vanzare-cumparare). Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta,indruma, cu un sfat !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate.
Dvs aveți 2 tipuri de acte de proprietate. Nu se pot "unifica "
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2023
raluk0207, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți ce titlu suplimentar sa obțineți, nu exista o astfel de posibilitate.Actele care dovedesc dreptul dvs de proprietate sunt hotărârile judecătorești respective și contractul de vânzare cumpărare pt celalalt imobil.Cu actele respective probabil ați deschis rol fiscal pt plata impozitelor,ați intabulat la Cartea Funciara și asta e..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare teren ocupat liviu_hetea liviu_hetea daca un teren este folosit din anul 1965,dobandit prin contract de vanzare-cumparare,cu 2 martori (nu in forma autentica) sau contract de schimb,revendicat de ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare Andreea_Pamfile Andreea_Pamfile Am cumparat un teren de 10 ha anul trecut. Pt inregistrat in cadastru si intabulare trebuie sa mai platesc cv...dak da atunci kt? (vezi toată discuția)