avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, daca dau atestatul dupa ce am luat categorie c, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, daca dau atestatul dupa ce am luat categorie c, ce e de ...

Salut, daca dau atestatul de marfa cpi dupa ce am luat categorie c, ce e de facut dupa ce iei categoria c+e sau CE? Ca nu cred ca mai poti da inca o data atestatul , oare trebuie sa ceri din nou un atestat ? Fara sa dai examen?
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2023
eduard56463, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat pentru 90 de zile alinmangalagiu alinmangalagiu salut... mia fost suspendat permisu pe 90 de zile.. pt alcool.. aveam 0,30...stie cineva daca tre sa dau examen de redobandire.. sau tre sa astept sa treaca ... (vezi toată discuția)
Stagiatura avocat ContSters87904 ContSters87904 Ce faci daca iei examenul de admitere in barou si nu gasesti un avocat sa te ia in \"custodie\" [i]fara bani[/i] !!!! (vezi toată discuția)
Atestat cpi sau cpc? adryanb27 adryanb27 de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune? am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)