avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns. Am avut un accident rutier. Șoferul vinovat care a intrat în spatele meu mi-a dat asigurarea lui. Am făcut amiabila. Urmează ca asigurătorul sa îmi facă evaluarea. Întrebarea mea este: in cazul in care eu cer de la asigurator mașina la schimb pe perioada reparației, costul "închirierii""mi se scade din costul reparației sau se adauga că și cost (adică cost reparație auto + cost mașina la schimb)?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:40, 19 August 2023
Nu cred ca puteți cere mașina la schimb, nu e vorba de Casco, ci RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Ieri am avut un accident rutier, fara victime. Este vorba de o tamponare usoara, cand soferul de pe prima banda, nu s-a asigurat si a intrat in ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)
In legatura cu [o companie de asigurari] deea_n deea_n Buna seara!Acum o luna am avut un accident rutier in care autoturismul mi-a fost avariatdestul de grav.Cei de la [editat de admin] mi-au oferit o suma cu care ... (vezi toată discuția)