avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, locuiesc la parter si as vrea sa imi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, locuiesc la parter si as vrea sa imi construiesc un ...

Buna ziua, locuiesc la parter si as vrea sa imi construiesc un balcon. De la asociatie mi s-a comunicat ca blocul a intrat in proiect de reabilitare termica, fiind realizata lucrarea de catre primarie..
Daca eu detin actele necesare de constructie a balconului in momentul in care acestia vor incepe demararea lucrarilor (prin toamna spun cei de la asociatie), voi putea sa imi construiesc balconul cu ajutorul acestora (folosindu-ma de proiectul si materialele lor).
Este plauzibil acest lucru? Nu caut sa mi se faca pe gratis, voi plati costurile necesare pentru constructie, dar ma intereseaza sa stiu daca avand actele legale, cei de la reabilitare imi pot construi balconul sau nu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:08, 20 August 2023
Este necesar sa realizati ca in fapt este vorba despre un contract juridic intre primarie executant si asociatia de proprietari beneficiarcu obiect executare reabilitare pentru eficientizare termica
Dv ca persoana fizica nu detineti calitate sa interveniti in contractul de reabilitare si eficientizare termica a imobilului de locuit in comun cu scopul de a edifica constructie noua care nu face obiectul raportului juridic incheiat intre primarie si asociatia de proprietari
Executantul prestatiei de reabilitare si eficientizare termica prin proiect detine competenta sa execute anumite interventii,or in cazul dv este necesar sa fie executate interventii de rezistenta a noii constructii
Este de preferat sa executati dv prin contractare executant autorizat ,astfel incat balconul sa fie edificat la momentul demararii reabilitarii intregului imobil de locuit in comun
Fiind beneficiar aveti interesul sa executati o interventie autorizata care sa detina inclusiv garantie-document pe care primaria care asigura alta prestatie=reabilitarea termica nu il poate oferi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedeu de reabilitare AndreeaMat0121 AndreeaMat0121 Buna ziua, Am o intrebare privind procedeul de “reabilitare” al unui bloc. Anul trecut s-au facut demersurile necesare pentru reabilitarea blocului in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)