avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prejudiciu in timpul reabilitării
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prejudiciu in timpul reabilitării

Buna ziua,
Blocul in care am apartamentul a intrat de câteva luni in reabilitare. Având balconul mare și necesitând reparația lui, cei de la reabilitare au decis sa scoată geamurile existente pentru a da jos partea metalică a balconului care trebuie înlocuită de la 0.
Pentru siguranța, am înfoliat centrală termica de pe balcon, împreuna cu alte lucruri pe care nu le puteam dezinstala.
Astăzi am constatat ca ecranul tactil al centralei mele termice a fost lovit și spart, cu siguranța in timpul acestor lucrări.
As dori sa știu ce este de făcut in aceasta privința si dacă constructorul e bun de plata. Care este calea legală de a acționa asupra prejudiciului unui bun propriu si privat?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:35, 20 August 2023
După mine, nu aveti ce face, daca nu aveti cum dovedi . Oricine pagubeste pe cineva e obligat sa repare, sa despagubeasca. Problema e, cum dovediti?
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog să-mi comunicați dacă în lucrările de ... MihailGO MihailGO Bună ziua. Va rog să-mi comunicați dacă în lucrările de reabilitare termica a blocurilor de locuințe întra și schimbarea/ înlocuirea suprafeței ... (vezi toată discuția)
Exista normative, legi etc referitoare la montarea de tamplarie tip termopan? gev gev Intr-un bloc unde locuieste o prietena s-a inlocuit vechea usa de intrare cu una tip termopan, izoland total intrarea . De atunci mirosurile din subsol ... (vezi toată discuția)
Anveloparea blocului CatalinCristian CatalinCristian Buna seara, Am urmatoarea problema. Sunt locatar intr-un bloc la care s-au inceput lucrarile de anvelopare. O sa povestesc putin pe larg situatia. Prin luna ... (vezi toată discuția)